Cono Sur & Adolfo Hurtado

5.10.2017 Chilestä Cono Surin viinitilalta vieraaksemme saapui pääviinintekijä Adolfo Hurtado. Hän kertoi viineistä ja viinintekemisestä ja maistelimme Cono Surin viinejä ja Krapin menun
alkuun
Brut Rosé 8cl
***
Haukimureketta, sitruunamajoneesia, öljyssä kypsennettyä purjoa ja juuressipsejä
20 Barrels Chardonnay 8cl
***
Basilikamoussea, kevyesti kuivattuja kirsikkatomaatteja, jokirapuja
ja vuohenjuustolastuja
Cono Sur Organic Sauvignon Blanc 8cl
***
Paahdettua sorsanrintaa, kurpitsa-tattipaistosta, suppilovahverolientä ja Calvados-kastiketta
20 Barrels Pinot Noir 12cl
***
Suomalaisia pientilajuustoja;
Peltola Blue sinihomejuustoa & Aroniamarja-raparperihilloketta
Juustoportti Luomu GR Grand Reserve & kirsikka-chutney
Väinö valkohomejuustoa & pihlajanmarja-omenahilloketta
20 Barrels Cabernet Sauvignon 8cl

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.10 | 12:46

Ti 9.10. Pinot Noir-tastingiin mukaan ilmoittautuneet Kirsti, Jarmo, Lauri, Liisa, Tiina, Johanna, Heikki, Jarmo, Marja, Sinikka, Juha-Pekka, tervetuloa!

...
08.10 | 12:44

Hei, huomenna ti 9.10. klo 1730 Vuosikokous Alituvassa ja sen jälkeen 1830 Pinot Noir Viinitasting. Tervetuloa!

...
01.09 | 20:57

Heippa ! Otin aiemmin yhetyttä sukututkimuksen merkeissä, mutta olen nyt kadottanut sähköpostiosoitteesi! olis asiaa :)

...
11.06 | 16:53

Hannele ja Jukka Vuola kiittävät kutsusta piknikille ja ilmoittautuvat mukaan.

...
Tykkäät tästä sivusta