Cono Sur & Adolfo Hurtado

5.10.2017 Chilestä Cono Surin viinitilalta vieraaksemme saapui pääviinintekijä Adolfo Hurtado. Hän kertoi viineistä ja viinintekemisestä ja maistelimme Cono Surin viinejä ja Krapin menun
alkuun
Brut Rosé 8cl
***
Haukimureketta, sitruunamajoneesia, öljyssä kypsennettyä purjoa ja juuressipsejä
20 Barrels Chardonnay 8cl
***
Basilikamoussea, kevyesti kuivattuja kirsikkatomaatteja, jokirapuja
ja vuohenjuustolastuja
Cono Sur Organic Sauvignon Blanc 8cl
***
Paahdettua sorsanrintaa, kurpitsa-tattipaistosta, suppilovahverolientä ja Calvados-kastiketta
20 Barrels Pinot Noir 12cl
***
Suomalaisia pientilajuustoja;
Peltola Blue sinihomejuustoa & Aroniamarja-raparperihilloketta
Juustoportti Luomu GR Grand Reserve & kirsikka-chutney
Väinö valkohomejuustoa & pihlajanmarja-omenahilloketta
20 Barrels Cabernet Sauvignon 8cl

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

11.06 | 16:53

Hannele ja Jukka Vuola kiittävät kutsusta piknikille ja ilmoittautuvat mukaan.

...
09.04 | 11:27

11.4. erikoiserien tastingiin ovat ilmoittautuneet Salme, Jarmo, Hannele, Johanna, Heikki, Kirsi, Kaj, Hannu & Heli eli 9hlöä, mukaan mahtuisi vielä max 1hlö

...
01.10 | 21:59

Hei,
Osallistun Cono Surin viini-iltaan 5.10. Hannele ja Jukka Vuolan kanssa.
Kiitos kutsusta.
T. sisko

...
11.09 | 12:21

Natural-wines-tasting ke 20.9. klo 1830; 6 viiniä ja viini-snacks, hinta 25e/jäsen, tule paikalle, laitan tarkempaa kutsua, kun pääsen kirjautumaan sivuillemme

...
Tykkäät tästä sivusta